4 Januari

Systeembeheerder

Onze “thuisbasis” is ons sfeervolle kantoor gelegen in Moordrecht. Wij verzorgen de hotel-automatisering van onze klanten met een breed scala aan diensten en producten en anticiperen direct in deze snelle maatschappij. Wij zeggen wat we doen & doen wat we zeggen.

Scroll

Wie zijn wij?

Sbit bestaat al 20 jaar en de Hospitality dragen wij in ons hart. We werken graag hard en hebben duidelijke afspraken met en naar elkaar en houden ons daar ook aan; de normen & waarden van Sbit. Plezier en ontspanning is voor ons ook belangrijk en daar maken we graag tijd voor. Wekelijks sluiten wij op vrijdagmiddag om 17.00 uur af, in onze eigen Sbit bar met een hapje en een drankje. Persoonlijke groei stimuleren wij graag. Wij geloven in het koesteren van persoonlijke doelen. We bieden je een veilige werkplek waar je je gezien, gesteund en gewaardeerd voelt en jezelf kunt zijn. Wij denken en handelen in mogelijkheden en kijken naar wat er is, niet naar wat er mist.

 

Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste en deskundige collega’s, die passen en zich herkennen in wie wij zijn en wat we uitdragen. Herken je jezelf hierin, dan zijn wij absoluut op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

Als IT Systeembeheerder neem je de klant alle IT zorg uit handen, van advies & implementatie tot en met support & beheer. Je beheert complete complexe netwerken en bent verantwoordelijk voor een goed klantencontact. Je werkterrein is zowel bij de klant als op kantoor.

Werkzaamheden omvatten o.a. het installeren, configureren en onderhouden van Windows Servers, werkplekken, Exchange, SharePoint, back-ups en andere applicaties. Tevens installeer je virtuele omgevingen bij de klant.

De dynamiek van het werken voor verschillende opdrachtgevers daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met je collega’s.

Service staat voor ons bovenaan, zowel richting de klant als naar elkaar. Elke afdeling heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en daarbij doen we het samen, Sbit zijn we met elkaar.

 

Wie ben jij?
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ongeveer drie jaar of langer ervaring al specialist op het gebied van infrastructuur en networking
  • Je hebt veel ervaring met en kennis van Microsoft Windows Server 2012R2 t/m 2019 R2, Office 365, Microsoft SQL, Microsoft SharePoint
  • Je hebt met verschillende back-up oplossingen gewerkt, bij voorkeur Symantec, Trend Micro etc., Terminal server en/of Citrix, Virtualisatie
  • Je bent oplossingsgericht, werkt graag in teamverband en kunt analytisch denken
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Je bent positief, leergierig, enthousiast, collegiaal, flexibel en klantgericht
  • Je hebt geen 9 tot 5 instelling; je bent bereid om zo nodig ook in de avonden en weekenden te werken
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs-B en bent bereid in het buitenland te werken

 

Wat wij bieden

Een afwisselende baan met een prettige en flexibele sfeer met daarbij een goed salaris en een goede pensioenregeling. Er is de ruimte om je te specialiseren en om opleidingen te volgen. Een leaseauto, telefoon en laptop met alle bijbehorende faciliteiten om flexibel op elke locatie te kunnen werken staan tot je beschikking. Het soort dienstverband is fulltime en in eerste instantie voor een periode van zeven maanden en passen we bij elkaar, dan is er de intentie om naar een vast dienstverband te gaan.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Stuur dan jouw sollicitatie met CV per e-mail aan onze HR Manager, Brit Brul of bel haar als je nog vragen hebt (bbrul@s-bit.nl/06-42219493)

 

Bedankt voor jouw interesse in Sbit.