13 Oktober

Er staat een bureau klaar voor een VoIP Specialist

Sbit levert 'state of the art' ICT diensten en producten aan onze klanten: hotels in Europa. Dit doen we vanuit ons fijne moderne kantoor in Moordrecht. De collega’s van ons deskundige team 'Guest Services' zorgen er voor dat de hotelgasten en het hotelpersoneel optimaal gebruik kunnen maken van de door Sbit geleverde ICT diensten.

Scroll

Ter uitbreiding van digespecialiseerde team zoeken wij een VoIP specialist. Bij voorkeur heb je de navolgende kennis en ervaring: 
  • 3 jaar of langer kennis van en ervaring met PBX en VoiP. Ken je 3CX dan is dat een voordeel. Je hebt ook kennis van- en ervaring met: switches, firewalls, WiFi, IPTV en CCTV. 
  • 3 jaar of langer kennis van en ervaring met infrastructuur en netwerken in het algemeenWij werken veel met Zyxel producten. 
  • Je hebt gewerkt met een IT Business Management Systeem, RMM etc. en ticketing systeem, bijvoorbeeld Autotask. 
  • Je denkt en werkt oplossingsgericht, je bent een teamspeler en hebt een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. Je bent een doorzetter en wil de zaken goed afronden. 
  • Naast Nederlands beheers je het Engels uitstekend. 
  • Je hebt een rijbewijs B. 

 

Wat heeft Sbit onder meer te bieden: 

 

Een arbeidsovereenkomst op fulltimebasis (40 uur per week), eerst voor 7 maanden om te kijken hoe goed we bij elkaar passen. Als dat goed gaat is de intentie om een vast dienstverband aan te gaan. 

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dat zal liggen tussen €2.500,00 en €4.000,00 bruto per maand op fulltime basis.  

Wij regelen een goed pensioen waarvan we de kosten delen. Je krijgt een mooie auto van de zaak, een laptop en een telefoon met abonnement. Groei door ervaring en studie stimuleren wij op allerlei manieren. Er natuurlijk is er bij Sbit ook voldoende tijd voor plezier en ontspanning.  

Klinkt dit goed? stuur jouw sollicitatie met CV per e-mail aan onze HR medewerker Alwin van der Heide of bel hem als je nog een vraag hebt (avdheide@s-bit.nl – 06-17240116). 

 Hoe dan ook ….. bedankt voor jouw interesse in Sbit