18 Februari

IT Systeembeheerder

Sbit levert 'state of the art' ICT diensten en producten aan onze klanten: hotels in Europa. Dit doen we vanuit ons fijne moderne kantoor in Moordrecht. De collega’s van ons deskundige IT team zorgen ervoor dat de hotelgasten en het hotelpersoneel optimaal gebruik kunnen maken van de door Sbit geleverde ICT diensten.

Scroll

Sbit groeit en daarom zijn we op zoek naar een IT Systeembeheerder.

Functieomschrijving IT Systeembeheerder:

Als IT Systeembeheerder neem je de klant alle IT zorg uit handen, van advies & implementatie tot en met support & beheer. Je beheert complete complexe netwerken en bent verantwoordelijk voor een goed klantencontact. Je werkterrein is zowel bij de klant als op kantoor.

Werkzaamheden omvatten o.a. het installeren, configureren en onderhouden van Windows Servers, werkplekken, Exchange, SharePoint, back-ups en andere applicaties. Tevens installeer je virtuele omgevingen bij de klant.

Als IT Systeembeheerder voer je in teamverband of zelfstandig projecten uit, van vervanging van een enkele server tot complexe netwerkmigraties. Kenmerkend voor onze systeembeheerders is dat ze proactief zijn, een hoge mate van zelfstandigheid en een goed oog voor complexiteit bezitten

Functie-eisen:

Afhankelijk van je ervaringsniveau heb je kennis van:

  • Microsoft Windows Server 2012R2 t/m 2019R2.
  • Office 365, Microsoft SQL en Microsoft SharePoint.
  • Verschillende back-up oplossingen van Symantec, Trend Micro etc.
  • Terminal server en/of Citrix.
  • Virtualisatie

Naast je technische expertise communiceer je gemakkelijk en ben je de Nederlandse en Engels taal vaardig in zowel woord als geschrift. Kennis van de Franse taal is een pré. De dynamiek van het werken voor verschillende opdrachtgevers daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s. Minimaal heb je 4 jaar werkervaring.

Sbit biedt het volgende:

  • Een afwisselende baan met een prettige en flexibele werksfeer.
  • Een goed salaris.
  • Pensioenregeling.
  • Ruimte om te specialiseren en opleidingen te volgen.
  • Leaseauto, telefoon en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel op elke locatie te kunnen werken.

Contact informatie: Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie (inclusief up-to-date CV) naar Gertjan Roelofs (Gertjan.Roelofs@s-bit.nl)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.