Nieuws | 23 Maart

Gedeelde smart is halve smart...

Afgelopen maandag heb ik via LinkedIn opgeroepen tot solidariteit in deze ingewikkelde tijden. De enige manier om deze crisis te overleven is door samen te werken. Van gast tot leverancier, de hele keten zal elkaar moeten helpen om hier doorheen te komen.

Scroll

Ik heb besloten dat wij als Sbit hierin het goede voorbeeld willen geven. Daarom zullen wij vanaf nu, ter ondersteuning van de hotels, op al onze servicecontracten een zogenaamde COVID-19-korting geven van 50% op de geldende tarieven. Dit geldt voor al onze servicecontracten*). Tevens kijken we graag samen met onze partners naar de mogelijkheid om diensten terug te schalen. We hebben bijna overeenstemming met onze internetproviders om bandbreedtes te verminderen en met onze content providers om het tv-signaal tijdelijk op te schorten. We zullen per maand bekijken of deze kortingsregeling nog noodzakelijk en haalbaar is.

Wij menen hiermee een passende en verlichtende oplossing te bieden nu hotels tijdelijk hun deuren moeten sluiten. We willen alle hotels er wel op wijzen dat ze de stroom op de netwerken en serverruimtes laten staan, zodat we de noodzakelijke updates gewoon kunnen doorvoeren. Zodoende is ieder hotel direct weer operationeel bij heropening.

Verder begrijpen wij dat iedere hotelier nu alle focus heeft op beschikbaar werkkapitaal. Toch is dit het moment om noodzakelijke ICT-projecten op te starten. Nu de hotels leeg zijn is dit een goed moment om werkplekken te vervangen zonder het personeel hiermee lastig te vallen. Denk hierbij aan de vervanging van Windows 7 werkstations en Windows 2008 servers. Verder helpen we je graag met een migratie naar Office 365 om makkelijker vanuit huis te werken. Bel daarom gerust even om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor zover we het kunnen dragen willen we graag meedenken aan oplossingen zoals uitgestelde betalingen. Onze partners zijn veelal bereid om ook software voor een periode van 3 maanden gratis beschikbaar te stellen. Dit zou derhalve een oplossing kunnen zijn om de projecten die al op de agenda stonden alsnog uit te kunnen voeren.

Kortom, laten we vooral bedenken wat er nu wel mogelijk is en hoe we hier samen doorheen komen. Wij zijn Sbit. Mijn naam is Sjors Brul, Managing Director en ik treed graag met je in contact voor een virtuele afspraak. Ik hoor je graag op telefoonnummer 0182 -747 007 of mail me op sbrul@s-bit.nl. Tot snel!

 

*) Deze korting kan helaas niet worden toegepast op licenties en abonnementen.

Gerelateerd

Naar het overzicht